Cégfilozófia
HÍREK


2017. március 1.
Most több pénz maradhat otthonra, családjára!

Előfizetési akciónk visszavonásig érvényes!2016. július 31.
Új szolgáltatás: Magánnyomozás

Idén nyáron új tevékenységgel bővítettük szolgáltatásaink körét. Mostantól magánnyomozást is vállalunk, amely professzionális segítséget kínál a szükséges információk megszerzéséhez, ellenőrzéséhez vagy rendszerezéséhez.
A megfelelő információ ismerete, birtoklása kulcsfontosságú lehet egy cég működése szempontjából, de magánszemélyek is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy egy-egy tény vagy szükséges adat megismerése nehézségekbe ütközik számukra.
A tevékenységről a Szolgáltások oldalon és a Facebook Magánnyomozás oldalán írunk bővebben.


2015. március 2.
Új havidíjak, olcsóbb távfelügyelet

A piaci igények folyamatos változását követve jelentősen csökkentettük alapdíjas távfelügyeleti szolgáltatásunk (telefonos értesítés azonnali járőrkivonulás nélkül) havidíját. Így továbbra is cégünk biztosítja a térségben a legkedvezőbb távfelügyeleti havidíjakat, különös tekintettel a járőrszolgálat díjcsomag választásának lehetőségére.
Azoknak az Ügyfeleinknek, akik 5 éven keresztül hűségesek hozzánk, a 6. évtől - a szerződés fennállásáig vagy módosításáig - az infláció mértékétől függetlenül változatlan havidíjakkal nyújtjuk szolgáltatásunkat!


2013. január 15.
Új árjegyzék 2013-ra

A 2008. január 1-je után érvényesített havidíjak 2013. január 15-től a szerződéses feltételek szerint emelkedtek. Az emelés az egyéni kedvezmények figyelembevételével történt, mértéke legfeljebb 5%-os. Ezekkel az új árakkal még mindig cégünk biztosítja a térségben a legkedvezőbb távfelügyeleti havidíjakat, különös tekintettel a havidíjmentes díjcsomag és a járőrszolgálat díjcsomag választásának lehetőségére.
Azoknak az Ügyfeleinknek, akik 5 éven keresztül hűségesek hozzánk, a 6. évtől - a szerződés fennállásáig vagy módosításáig - az infláció mértékétől függetlenül változatlan havidíjakkal nyújtjuk szolgáltatásunkat!


2011. június 1.
Új alvállalkozó

Ezúton értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a mai naptól cégünk élőerős biztonsági szolgáltatási tevékenységét alvállalkozóként az Inspect-Véd Személybiztonsági és Szolgáltató Kft. látja el. Az új cég egy az egyben elődjei mukáját vette át, így a szolgáltatás ellátásában ez semmilyen változást nem eredményez.
Az érvényben lévő szolgáltatási szerződések alvállakozókra vonatkozó része ennek megfelelően - az élőerős szolgáltatások vonatkozásában - 2011. június 1-jei hatállyal megváltozott.


2010. január 15.
Új árjegyzék 2010-re

A 2008. december 31-ig érvényesített havidíjak 2010. január 1-től a szerződéses feltételek szerint emelkedtek. Az emelés az egyéni kedvezmények figyelembevételével történt, mértéke legfeljebb 5%-os. Ezekkel az új árakkal még mindig cégünk biztosítja a térségben a legkedvezőbb távfelügyeleti havidíjakat, különös tekintettel a havidíjmentes díjcsomag és a járőrszolgálat díjcsomag választásának lehetőségére.
Azoknak az Ügyfeleinknek, akik 5 éven keresztül hűségesek hozzánk, a 6. évtől - a szerződés fennállásáig vagy módosításáig - az infláció mértékétől függetlenül változatlan havidíjakkal nyújtjuk szolgáltatásunkat!


2009. május 20.
Társadalmi szerepvállalás

Az Érdi Városőr Közbiztonsági Alapítvány 2008. évi beszámolója innen letölthető!


2008. május 29.
Társadalmi szerepvállalás

Az Érdi Városőr Közbiztonsági Alapítvány 2007. évi beszámolója innen letölthető!


2008. január 9.
2008. január 10-től érvényes az új árjegyzék

Az újabb megszorítások és áremelések miatt cégünk vezetése úgy döntött, hogy egyelőre nem kívánja szolgáltatási árait megemelni.
Továbbá a lakosság érdekeit szeretnénk szolgálni azzal a döntésünkkel is, hogy a KSH által megállapított fogyasztói inflációt sem érvényesítjük teljeskörűen havidíjainkban, mindössze 5 - 7,2%-os kompenzációt hajtottunk végre.
Új árjegyzékünk, amely az Árak menüpontban található, 2008. január 10-től minden új ügyfelünre érvényes.


2007. május 30.
Társadalmi szerepvállalás

Az Érdi Városőr Közbiztonsági Alapítvány 2006. évi beszámolója innen letölthető!


2007. május 26.
Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Nap a TESCO támogatásával

Cégünk is részt vett az Érdi Rendőrkapitányság és az érdi TESCO szervezésében megrendezett nyílt napon, ahol kicsik és nagyon egyaránt találhattak érdekes és hasznos programot, elfoglaltságot: rendőrségi és tűzoltósági bemutatók, az Érdi Polgárőrség bemutatkozása, vagyonvédelmi cégek kiállítása és különböző vetélkedők fogadták az érdeklődőket.


2007. április 21.
Szerződéses együttműködés az Érdi Polgárőrséggel

Megköttetett az Együttműködési szerződés az Érdi Városi Polgárőr Egyesület és a PREGUARD Kft. között. Cégünk társadalmi szerepvállalásként aktívan részt kíván venni a helyi bűnmegelőzési munkában, így a jövőben több szakmai területen is támogatni fogja a városi polgárőrök áldozatos tevékenységét.


Szolgáltatások
Árak
Engedélyek
Jogszabályok
Cikkek
Kapcsolat
Kezdőlap
 
Copyright: PREGUARD Biztonságtechnikai Mérnöki Kft. - 2006-2018