Cégfilozófia
HÍREK


2020. július 27.
TŰZVÉDELEM – Automatikus azonnali tűzátjelzés

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal kötött szerződésünk alapján automatikus azonnali tűzátjelzést biztosítunk azon Ügyfeleink részére, akik automatikus tűzjelző berendezésük távfelügyeletét cégünkre bízzák.
A tűzjelzések továbbítása mellett diszpécsereink a beérkező jelzéseket értelmezve segítséget nyújtanak a műszaki hibák észlelésében és a téves tűzjelzések okának felderítésében.


2019. június 19.
Az általános szerződési feltételek változása

Módosulnak a távfelügyeleti szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek, amely minden jelenlegi és új Ügyfelünkre vonatkozik: a szolgáltatási számlák befizetésének határideje – ettől eltérő megállapodás hiányában – az eddigi 10 naptári napról 15 naptári napra módosul. Az új ÁSZF itt érhető el:
Az ÁSZF 2019. július 20-tól hatályos szövege


2019. január 29.
A jogszabályi környezet megváltozása

A magyar gazdaság sikeres gyarapodása magával hozta a béreknek a jogszabályok szerint kötelező érvényű emelését is, amely a munkáltatóknak az elmúlt három évben többszöri költségemelkedést eredményezett. Ebből a többszöri jogszabályalkotásból a legutóbbi idén január 1-jén lépett hatályba, amely a minimálbér és a garantált bérminimum egységes, 8%-os emelkedését írta elő.
A bérek ilyen mértékű, évek óta tartó emelkedése okán idén már cégünk is kénytelen a jogszabályi környezethez igazítani szolgáltatási díjait, így 2019. április 1-jei hatállyal szerződéses havidíjainkat 8%-kal megemeljük. (Az emelés az automatikus tűzátjelzésre vonatkozó távfelügyeleti szerződéseket nem érinti.)
Hamarosan új árjegyzéket teszünk közzé, amely 2019. április 1-jei hatállyal az emelést követően elérhető, új szerződésekre vonatkozó díjakat fogja tartalmazni.

Módosulnak a távfelügyeleti szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek is, amely minden jelenlegi és új Ügyfelünkre vonatkozik. Az ezt tartalmazó új dokumentum itt érhető el:
Az ÁSZF 2019. március 1-től hatályos szövege


2018. december 15.
Távfelügyelet szolgáltatás alvállalkozó nélkül

Ezúton értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. december 1-től cégünk alvállalkozó nélkül látja el távfelügyeleti szolgáltatási tevékenységét. Cégünk új alkalmazottai egy az egyben a korábbi alvállalkozónk mukáját vették át, így a szolgáltatás ellátásában ez semmilyen hátrányos változást nem eredményez.
Az érvényben lévő szolgáltatási szerződések alvállakozókra vonatkozó része ennek megfelelően – az élőerős szolgáltatások vonatkozásában – 2018. december 1-jei hatállyal megváltozott.


2017. március 1.
Most több pénz maradhat otthonra, családjára!

Előfizetési akciónk visszavonásig érvényes!2016. július 31.
Új szolgáltatás: Magánnyomozás

Idén nyáron új tevékenységgel bővítettük szolgáltatásaink körét. Mostantól magánnyomozást is vállalunk, amely professzionális segítséget kínál a szükséges információk megszerzéséhez, ellenőrzéséhez vagy rendszerezéséhez.
A megfelelő információ ismerete, birtoklása kulcsfontosságú lehet egy cég működése szempontjából, de magánszemélyek is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy egy-egy tény vagy szükséges adat megismerése nehézségekbe ütközik számukra.
A tevékenységről a Szolgáltások oldalon és a Facebook Magánnyomozás oldalán írunk bővebben.


2007. május 26.
Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Nap a TESCO támogatásával

Cégünk is részt vett az Érdi Rendőrkapitányság és az érdi TESCO szervezésében megrendezett nyílt napon, ahol kicsik és nagyon egyaránt találhattak érdekes és hasznos programot, elfoglaltságot: rendőrségi és tűzoltósági bemutatók, az Érdi Polgárőrség bemutatkozása, vagyonvédelmi cégek kiállítása és különböző vetélkedők fogadták az érdeklődőket.


2007. április 21.
Szerződéses együttműködés az Érdi Polgárőrséggel

Megköttetett az Együttműködési szerződés az Érdi Városi Polgárőr Egyesület és a PREGUARD Kft. között. Cégünk társadalmi szerepvállalásként aktívan részt kíván venni a helyi bűnmegelőzési munkában, így a jövőben több szakmai területen is támogatni fogja a városi polgárőrök áldozatos tevékenységét.

Szolgáltatások
Árak
Engedélyek
Jogszabályok
Cikkek
Kapcsolat
Kezdőlap
 
Copyright: PREGUARD Biztonságtechnikai Mérnöki Kft. – 2006-2020