Cégfilozófia
SZOLGÁLTATÁSOK


Automatikus azonnali tűzátjelzés
Legújabb szolgáltatásunk az új Országos Tűzvédelmi Szabályzatban meghatározott, a létesítményi tűzjelző berendezés telepítésére és üzemeltetésére kötelezett szervezetek és magánszemélyek által biztosítandó azonnali automatikus tűzátjelzés megvalósítása az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Műveleti Központjába.
A jelzések kétcsatornás 2G vagy 4G mobil átjelző berendezések útján érkeznek diszpécserközpontunkba, ahol az azonnali továbbítás mellett diszpécsereink értelmezik a beérkező jelzéseket, és megteszik az elvárható kárenyhítő intézkedéseket.
Az automatikus azonnali tűzátjelzés szogáltatást a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal kötött szerződés szerint nyújtjuk szerződéses ügyfeleink részére, amely havidíjas szolgáltatás.
A Katasztrófavédelem téves tűzriasztásokból eredő kivonulásának költségét minden esetben a jelzést kiváltó létesítményt üzemeltető szerződéses fél köteles számla ellenében megtéríteni.

Riasztó- és más rendszerek távfelügyelete
Minden ügyfelünknek biztosítani tudjuk, hogy átjelzésre alkalmas elektronikai jelzőrendszerét a nap 24 órájában, az év minden napján felügyeljük. A diszpécserközpontba beérkező jelzéseket munkatársaink értékelik, és azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket.
A jelzések a legkülönbözőbb rendszerektől érkezhetnek, és más-más intézkedést igényelhetnek. A jelzések oka lehet például illetéktelen behatolás, személy elleni támadás, magas szénmonoxid koncentráció, fagyveszély, vízcsőtörés, gázömlés, áramszünet, telefonvonal-hiba, valamilyen műszaki meghibásodás vagy bármilyen más, az ügyfél számára fontos tényező.
Az intézkedések magukba foglalhatják a tulajdonos vagy egy általa kijelölt személy telefonos értesítését, a rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat vagy a helyi polgárőrség értesítését, de külön megállapodás szerint a saját vonuló-ellenőrző szolgálatunk is a helyszínre vonulhat, hogy felderítse a jelzés okát, ellenőrizze a rendszer által felügyelt területet.
A távfelügyeleti szolgáltatást telefonos vagy GSM átjelzéssel a világ bármely részén, rádiós átjelzéssel Érden és környékén, GPRS átjelzéssel pedig az e szolgáltatással ellátott területeken tudjuk biztosítani. A szolgáltatás havidíja magába foglalja a folyamatos rendelkezésre állást és az összeköttetés esetleges meghibásodásának jelzését. Az alkalmankénti intézkedések külön költséget eredményeznek.

Video-távfelügyelet
Diszpécserközpontunk technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy az elektronikai jelzőrendszerek jelzése mellett az ellenőrzött területen – akár épületben, akár udvarban, kertben – működő video felügyeleti rendszer kameráinak képeit riasztás esetén munkatársunk figyelemmel kísérje, és a látottak alapján tegye meg a szükséges intézkedéseket. Ez a felügyeleti mód pontosabb és részletesebb intézkedést biztosít, emellett a téves riasztások esetén elkerülhető a fölösleges értesítés és helyszíni intézkedés. A rendszer biztosítja a képkockák rögzítését és utólagos ellenőrzését ügyfelünk számára, illetve bizonyító erejű eszköz lehet egy esetleges hatósági eljárás során.
A video-távfelügyeleti szolgáltatást minden szélessávú internetkapcsolattal rendelkező ügyfelünk részére biztosítani tudjuk. A szolgáltatás alapdíját a figyelemmel kísért kamerák száma határozza meg, a többi díjtétel megegyezik a távfelügyeleti szolgáltatás díjaival.

Vonuló-ellenőrző szolgálat
Távfelügyeleti diszpécserközpontunk mellett vonuló-ellenőrző szolgálatot is működtetünk. A vonuló-ellenőrző szolgálat egy tagja riasztás alkalmával a diszpécser utasításai szerint azonnal a helyszínre siet, hogy ellenőrizze a jelzés okát, továbbá megtegye a szükséges helyszíni intézkedéseket. Ezt a szolgáltatást meghatározott körzetekben, havidíj ellenében biztosítjuk átjelzésre alkalmas elektronikai jelzőrendszerrel rendelkező ügyfeleink részére.
A vonuló-ellenőrző szolgálatot – a hatékony optimalizálás érdekében – saját vonuló-ellenőrző személyzetünkkel, illetve alkalmanként egy helyi partnerünk vonuló-ellenőrző szolgálatával együtt látjuk el.

Biztonságszervezés
A vállalkozások talán legfontosabb érdeke az üzleti folytonosság fenntartása.
Ahhoz, hogy ezt a tulajdonosok garantálni tudják, a megfelelő biztonsági intézkedések megléte és a biztoságos körülmények fenntartása szükséges. Ezek meghatározását és bevezetését jelenti a biztonságszervezés, amely az alábbi részfolyamatokból áll:
1. Biztonsági átvilágítás
2. Biztonsági Politika létrehozása
3. Biztonsági Stratégia létrehozása és megvalósítása
4. Katasztrófaterv létrehozása
5. Biztonsági Szabályzat létrehozása és bevezetése
6. Biztonsági belső ellenőrzés meghatározása és alkalmazása
Cégünk biztonságszervezési szolgáltatása a teljes folyamatot magában foglalja, de természetesen igény szerint választható egy-egy részfolyamat elvégzése is.
Ezt a szolgáltatást minden esetben egyedi árképzés alapján vállaljuk.

Tervezés, tanácsadás
A hatályos jogszabályoknak, a biztosítótársaságok előírásainak és az egyedi elképzeléseknek megfelelő elektronikai rendszerek megtervezéséhez szakképzett mérnökeink állnak ügyfeleink rendelkezésére. Egy-egy konkrét feladat elméleti megoldására tanácsadás keretében nyújtjuk szolgáltatásainkat, összehangoljuk az elképzeléseket a lehetőségekkel.
Társaságunk biztonságtechnikai tervező és szerelő mérnökök, mechanikai biztonságtechnikai rendszert tervező és szerelő mérnök, a Magyar Mérnöki Kamara tervezői névjegyzékében szereplő vezető tervező mérnök, valamint informatikai és vagyonvédelmi szakértő alkalmazásával biztosítja a szükséges szakmai színvonalat a tervezési, a tanácsadási és a szerelési munkák folyamán egyaránt.

Riasztószerelés, betörésvédelem
Társaságunk több mint 25 éves szakmai tapasztalattal és az elérhető legkorszerűbb technológiákkal vállalja betörésvédelmi elektronikai jelzőrendszerek telepítését, épületeken belül és kívül egyaránt. A telepítés magába foglalja a helyszíni felmérést, a tervezést, az eszközbeszerzést, a szerelést, az üzembe helyezést és a próbaüzemet is, természetesen a kezelőszemélyzet betanításával együtt. Minden elképzelést megvalósítunk, ami a mai technikai lehetőségekkel megoldható.
Emellett vállaljuk a megvalósult rendszerek karbantartását és garancián túli javítását is, eseti megbízás vagy hosszú távú karbantartási szerződés keretében, új alkatrészekkel, kedvező feltételekkel, garanciával.

Egyéb biztonságtechnikai jelzőrendszerek megvalósítása és gondozása
Társaságunk vállalja korszerű, a tűzoltóság előírásainak megfelelő füst- és tűzjelző rendszerek teljes körű telepítését a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig. Vállaljuk továbbá szénmonoxidjelző berendezések, fagyveszély-, vízbetörés- vagy gázömlésjelző rendszerek telepítését is, igény szerint akár értesítő vagy átjelző rendszerrel kiegészítve.
Emellett vállaljuk a megvalósult rendszerek karbantartását és garancián túli javítását is, eseti megbízás vagy hosszú távú karbantartási szerződés keretében, új alkatrészekkel, kedvező feltételekkel, garanciával.

Beléptető-, felügyeleti és egyéb elektronikai rendszerek megvalósítása és gondozása
Intézmények, irodák és egyéb munkahelyek részére kínálunk személyazonosító és beléptető rendszereket, amelyek kártyás, nyomógombos, PIN kódos vagy kulcsos azonosítással biztosítják a belépő és kilépő személyek regisztrálását, és lehetővé teszik a munkaidőhöz vagy helyiséghez kötött belépési jogosultságok egyértelmű meghatározását. Zártláncú videokamerás (CCTV) rendszerrel – melynek telepítését és karbantartását is vállaljuk – ez a megoldás komplex monitoring rendszerré alakítható, amely teljes mértékben ki tudja szolgálni egy helyi biztonsági szolgálat vagy egy távfelügyeleti központ igényeit.
Társaságunk vállalja otthoni és munkahelyi alközponti telefonhálózat teljes körű kivitelezését is, amely például kaputelefonnal szerelve részét képezheti a beléptető rendszernek is, tovább növelve a beléptetés biztonságát.
Mindemellett vállaljuk a megvalósult rendszerek karbantartását és garancián túli javítását is, eseti megbízás vagy hosszú távú karbantartási szerződés keretében, új alkatrészekkel, kedvező feltételekkel, garanciával.

Gépjárműforgalmat szabályozó rendszerek megvalósítása és gondozása
Magántulajdonú vagy más okból védett területek, parkolók és parkolóházak gépjárműforgalmának szabályozására kínálunk korszerű megoldásokat. Automatikus vagy manuális azonosítással, elektronikus kapuvezérléssel, távirányítású sorompóval, rendszámfelismerő berendezéssel vagy süllyeszthető oszlopokkal ügyfeleink igényei szerint alakítjuk ki saját forgalomszabályozó rendszerüket. Szabadtéri és beltéri parkolókba egyaránt kínálunk parkolójegy-kiadó automatákat is, amelyek korszerű és folyamatos fejlesztés alatt álló technikai megoldásokkal a mai kor követelményeit teljeskörűen kielégítik, és működésük auditrendszerrel – SMS küldéssel vagy adathívással – távolról is folyamatosan felügyelhető.
Vállaljuk a megvalósult rendszerek karbantartását és garancián túli javítását is, eseti megbízás vagy hosszú távú karbantartási szerződés keretében, új alkatrészekkel, kedvező feltételekkel, garanciával.

Szervizszolgálat
Az általunk telepített elektronikai rendszerek tulajdonosainak és üzemeltetőinek kiemelt szervizszolgálatot biztosítunk. A bejelentett műszaki hibák elhárítását általában 72 órán belül megkezdjük. Karbantartási szerződés megkötésével ez a beavatkozási idő 24 órára csökkenthető és a szervizköltség is mérsékelhető. Garanciális időszakban a hibaelhárítást 24 órán belül megkezdjük.
A sürgős technikai segítségkérés vagy információkérés biztosítására "Hot-Line" telefonvonalat tartunk fenn. Ezt az azonnali telefonos segélynyújtó szolgáltatást munkanapokon napközben díjmentesen, egyéb időszakokban külön sürgősségi díj ellenében biztosítjuk ügyfeleinknek.

Portaszolgálat, helyi őrzés
Lakóházak, irodák, ipari telephelyek és intézmények portaszolgálatát is ellátjuk, igény szerint akár személy- és vagyonőrökkel is, akik egyben az ingatlan és az ingóságok helyi őrzését is ellátják. A portaszolgálat több különböző feladatot is magába foglalhat, például a személyek és a gépjárművek be- és kiléptetését, belépési jogosultságuk ellenőrzését, a csomagok és csomagterek átvizsgálását, telefonos diszpécserfeladatokat, kulcskezelést, továbbá 24 órás őrzést, éjszakai járőrözést, helyi video-felügyeleti rendszer figyelemmel kísérését, és akár az ingatlanhoz tartozó közterület kötelező tisztán tartását is (pl. síkosságmentesítés).
A portaszolgálatot és a helyi őrzést – a feladatkörök előzetes és pontos maghatározása alapján – szerződésben meghatározott személyenkénti óradíj ellenében vállaljuk.

Alkalmi személy- és vagyonvédelem
Társaságunk alkalmi jelleggel is vállalja személyek és vagyontárgyak védelmét. Ezt a szolgáltatást egyszeri megállapodás vagy hosszú távú keretszerződés alapján végezzük, az adott feladatra előre meghatározott óradíj ellenében.
Az alkalmi vagyonvédelem jelentheti értékes vagyontárgyak személyes őrzését, de ebbe a szolgáltatási körbe tartozik például építkezési anyagok és eszközök ideiglenes védelme is, melyhez a szükséges eszközöket bérleti szerződés kertében is biztosítani tudjuk ügyfeleink részére. Természetesen az alkalmi személy- és vagyonvédelem ideje alatt is igénybe vehető a távfelügyeleti és a video-távfelügyeleti szolgáltatásunk, amely tovább növeli a védelem szintjét, és szélesíti a beavatkozási lehetőségek körét.
Ezt a szolgáltatásunkat a személyes őrzés tekintetében a megrendeléstől számított 72 órán belül, a vagyonvédelmi eszközök alkalmazásával teljesítendő megbízásokat a rendszer eszközigényétől függően a megrendeléstől számított 1-6 munkanapon belül tudjuk biztosítani, akár távfelügyelettel együtt.

Magánnyomozás
Magánszemélyeknek és cégeknek is szükségük lehet időnként olyan információra, amelynek megismerése és érvényesítése – jogi vagy gyakorlati szempontból – nehézségekbe ütközik számukra. Ilyen esetekben érdemes magánnyomozóhoz fordulni, aki munkája során – írásbeli szerződés alapján – minden körülmények között a megbízóját, az ő jogait és érdekeit képviseli, és aki számára ezen információk megszerzése és érvényesítése rutin feladat.
Magánnyomozói tevékenységek:
- Információgyűjtés
- Információszerzés
- Bizonyítékok, tanúk felkutatása
- Visszaélések felderítése
- Rendszerezés, elemzés, következtetés
- Döntéselőkészítés, javaslattétel
A magánnyomozás magánszemélyek és cégek számára egyaránt szükséges és hasznos lehet.
Az árképzés minden megbízásnál egyedi. Általános munkaóradíj: 9.000,- Ft.
 
Szolgáltatások
Árak
Engedélyek
Jogszabályok
Cikkek
Kapcsolat
Kezdőlap
 
Copyright: PREGUARD Biztonságtechnikai Mérnöki Kft. – 2006-2021